Om oss

Företaget grundades 2015 av Therese Edmark i från Strängnäs. Grundtanken var att sprida ljus och inre välmående till människor som känner sig i behov av det. Precis som solen har många strålar så har företaget flera inriktningar för att uppnå sitt mål. 

Andrum har en fysisk butik i Strängnäs med försäljning av änglar, eteriska oljor, rökelser, drömfångare, tarot/orakelkort, böcker, kristaller, stenar och saltstens produkter mm. Det är en liten butik med ett stort hjärta. Man kan även handla produkterna via hemsidan och fb-sidan. Den fysiska butiken har sporadiska öppettider och kan vara öppen på förfrågan.

I Andrums lokal finns även tillgång till ett litet Saltrum för Saltrums och Ljusterapi behandling samt ett lite större rum med tillgång till ljusterapilampor och Bemer madrass.

Lokalen innehåller även ett Bubbelspa och det finns möjlighet att kunna boka tjejkvällar/parkvällar där man har tillgång till Bubbelspa, Saltrum, Ljusterapi och Bemer. Till dessa kvällar ingår lättare förtäring om så önskas.

I lokalen finns möjlighet till olika former av behandling, kurser, föreläsningar.

Ägaren är utbildad undersköterska och certifierad inom Sorgbearbetning, diplomerad som Mindfulnessinstruktör och Spirituellt medium samt diplomerad Andlig healer och Tarot vägledare. 

Företaget erbjuder även div RUT tjänster.

Läs gärna mer om Andrums olika tjänster på fb sidan.